123456

Wat een kanjer van een film, wat een dijk van een publiek. Niet dat ik iedere film wil nabeschouwen als een nieuwsbericht, maar we hebben dan ook wat bijzonders in huis gehaald met de laatste serie films. De bezoekers hebben ze erg gewaardeerd, zo bleek.
Met A Star is Born beleefden we wederom een geweldige avond, de film bracht sfeer maar ons publiek ook! Bij de inleiding verlootte Berit twee CD’s (aangeboden door de gulle voorzitter) aan de hand van quiz-vragen! Het publiek was zeer ge├źngageerd en er gingen dan ook veel vingers omhoog. De snelste wonnen.
Even terug naar de film: Twee prachtige mensen zetten op ons filmdoek een keihard verhaal van succes en teloorgang neer, omringt door oprechte liefde. Bradley Cooper als acteur, zanger en regisseur, brak menig hart in de filmzaal en Lady Gaga, speelde de jonge onbevangen nieuwkomer in de keiharde wereld van muziek en glamour op een overtuigende manier. We zagen een vrouw die we niet eerder zagen. Na afloop dronk menigeen nog een drankje om erover na te praten en af te koelen. Wat een avond.

Ontvang ons nieuws per mail

You have Successfully Subscribed!