Bedankt voor uw aankoop

Uw ticket(s) zijn verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Heeft u iemand een Filmhuis Hofdael Digitale Cadeaubon gestuurd, dan heeft hij of zij deze per e-mail ontvangen.

BELANGRIJKE MEDEDELING
Het komt soms voor dat uw e-ticket niet binnen tien minuten in uw INBOX arriveert. Stuurt u dan a.u.b. een bericht via de contactpagina of rechtstreeks naar redactie@filmhuishofdael.nl
We gaan dan snel voor u aan het werk!

1. Tickets laten scannen

U kunt uw ticket(s) printen, maar om papier te besparen geven wij er de voorkeur aan dat u uw ticket(s) laat zien op uw telefoon. De QR code staat in de e-mail. Is deze niet zichtbaar dan ligt het er meestal aan dat u heeft ingesteld dat afbeeldingen niet direct worden ingeladen. In dat geval opent u de bijlage bij de e-mail. Zie hieronder hoe u de QR code zichtbaar kunt maken in de e-mail.

Waar zit de bijlage in Gmail?
Waar zit de bijlage in Gmail?
Waar zit de bijlage in Outlook?

2. Cadeaubon gekregen en deze inwisselen?

Reken het aantal tickets af voor uw keuzefilm. Op de cadeaubon staat de waarde aangegeven. Het bedrag wordt op het totaal in mindering gebracht. Besteedt u het bedrag niet in één keer, dan kunt u de code meerdere malen gebruiken totdat uw tegoed is opgebruikt.
Kortingcode verloren? Stuur even een mailtje naar redactie@filmhuishofdael.nl

1: code ingeven; dan 2 en tenslotte 3