123456

Dit is

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bohemian Rhapsody

zaterdag 6 april / 20:30 - 22:45

De voorstelling van zaterdag 6 april is VOLLEDIG UITVERKOCHT.

Bohemian Rhapsody, al jarenlang de #1 hit van de Top2000. We denken Queen en Freddy Mercury te kennen. Maar dan zie je deze film, hoe zo’n band en vooral het legendarische nummer Bohemian Rhapsody met het album Life at the Opera tot stand kwamen, hoe Freddy vocht met zichzelf en zijn omgeving. Queen-liefhebber of niet, deze film is zeer de moeite waard, al moet gezegd worden dat de muziek soms “stevig” is.
Bohemian Rhapsody viert de band Queen, hun muziek en buitengewone zanger Freddie Mercury. Hij wist stereotyperingen aan de kant te schuiven en een van de meest geliefde entertainers van de wereld te worden. We zien de stormachtige opkomst van de band, de teloorgang en het immense succes dat de band wachtte toen het zijn legendarische optreden tijdens Live Aid speelde.

Bij uitzondering draaien wij deze film 2 avonden achter elkaar, daar een grote opkomst is te verwachten. Wij raden reserveren dan ook sterk aan.

Herkomst: VS / VK
Duur: 135 min
Regie: Bryan Singer
Met: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy
Entree: € 6,00 (alleen contant)
Aanvang: 20:30uur Zaterdag!

Rami Malik kreeg terecht een Oscar voor zijn vertolking van Freddy Mercury. In totaal ging de Bohemian Rhapsody met 4 Oscars naar huis.

Gegevens

Datum:
zaterdag 6 april
Tijd:
20:30 - 22:45

Locatie

Filmhuis Hofdael
Molenstraat 23
5664 HV, Geldrop Nederland

Organisator

Filmhuis Hofdael
E-mail:
info@filmhuishofdael.nl

Ontvang ons nieuws per mail

You have Successfully Subscribed!