Laden films

« Alle films

  • Dit event is voorbij.

Buiten is het feest

vrijdag 25 november / 20:30 - 22:30

€3.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Oorsprong: Nederland / België, 2020
Geregisseerd door: Jelle Nesna
Met onder meer: Abbey Hoes, Georgina Verbaan en Eelco Smits

De succesvolle zangeres Sonne neemt haar nichtje in huis na de onverwachte dood van haar zus. Om het nichtje te beschermen tegen haar biologische vader Kees die de voogdij eist, moet Sonne voor de rechter haar schokkende familieverleden delen. Met de terugkeer van Kees in haar leven worden de diep weggestopte geheimen over het misbruik tijdens Sonne’s jeugd langzaam weer opgerakeld.

Orange the World

Orange the World is de wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. De campagne vindt ieder jaar plaats van 25 november, de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen, tot 10 december, de Internationale Mensenrechtendag. De dagen daartussen zijn de 16 Dagen van Actie. Inmiddels worden in meer dan 100 landen in deze periode gebouwen of andere objecten oranje uitgelicht, en worden debatten, tentoonstellingen, demonstraties en allerlei andere activiteiten georganiseerd. Ook wordt geld ingezameld voor het Trust Fund to End Violence against Women, het grootste wereldwijde fonds om geweld tegen vrouwen en meisjes te voorkomen en te stoppen.

Deze filmavond organiseren we in samenwerking met Orange the World. De film wordt ingeleid door Katja, van Soroptomisten040. Na afloop van de film komt de ‘aandachtsfunctionaris huiselijk geweld’ van de gemeente Geldrop-Mierlo nog aan het woord en deze staat open voor vragen.

 

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 25 november
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€3.00

Locatie

Filmhuis Hofdael in de Weeffabriek
Molenstraat 23
Geldrop,