Laden films

« Alle films

  • Dit event is voorbij.

Coco – Jeugdfilm

zondag 14 april / 11:00 - 13:00

Gratis

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.21″][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”3.21″]

Miguel is een enthousiaste, twaalfjarige jongen die in Mexico woont. Hij wil maar één ding; een succesvol muzikant worden! Muziek wordt al generaties lang uit zijn familie verbannen, maar toch is het Miguels grootste droom om net zo beroemd te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguels familiegeschiedenis te ontdekken. De titel ‘Coco‘ verwijst naar de overgrootmoeder van Miguel. Coco is gebaseerd op de Mexicaanse feestdag El Dia de los Muertes, ofwel De Dag van de Doden. De volkslegendes vertellen dat op 1 en 2 november, op Allerzielen en Allerheiligen, de doden terugkeren naar de aarde. Hiervoor wordt ieder jaar een groot uitbundig en kleurrijk festival georganiseerd. De film is weer een knap staaltje animatievermaak van Pixar. Het team van regisseur Lee Unkrich (‘Toy Story 3’) heeft een ontroerend, geestig, kleur- en luisterrijk kijkfeest gemaakt, dat op alle fronten verrast. Geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en ook zeer vermakelijk voor volwassenen.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.21″]

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.21″]

Animatie – Jeugdfilm – Nederlands gesproken
Herkomst: VS
Duur: 109 min
Leeftijd: 6+
Regie: Lee Unkrich en Adrian Molina (Disney productie)
De acteurs Johnny Kraaijkamp, Thijs Overpelt, Anne-Marie Jung, Ara Halici en Hero Muller spreken de Nederlandse stemmen in van de nieuwe film van Disney en Pixar: Coco.
Entree: € 5,00 (alleen contant)
Aanvang: 11:00uur

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.21″]

De Morgen schreef: De dood heeft er nog nooit zo mooi uitgezien
“En ook visueel heeft Pixar weer grenzen verlegd, met menselijke botten, een haarloze hond en miljoenen lichtjes in het Land van de Doden. Dat hiernamaals is een architecturaal meesterwerk. Een breed vertakte skyline, met Maya-invloeden aan de stam die naadloos overgaan in moderne hoogbouw. Wie goed kijkt, ziet ook overal op het scherm vrolijke doodshoofden verborgen. De dood heeft er nog nooit zo mooi uitgezien.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Gegevens

Datum:
zondag 14 april
Tijd:
11:00 - 13:00
Kosten:
Gratis
Website:
https://www.filmhuishofdael.nl/

Locatie

Filmhuis Hofdael
Molenstraat 23
5664 HV, Geldrop Nederland

Organisator

Filmhuis Hofdael
E-mail
info@filmhuishofdael.nl