123456

Dit is

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mamma Mia! – Here we go again

vrijdag 8 maart / 20:30 - 22:30

Gratis

Die wordt een heerlijke “ladiesnight” als afsluiting van de Internationale Vrouwendag 2019

Mamma Mia! – Here we go again is een vervolg op Mamma Mia! (2008)
Vijf jaar na de gebeurtenissen van Mamma Mia! (2008): Sophie bereidt zich voor op de grote heropening van Hotel Bella Donna wanneer ze meer leert over het verleden van haar moeder. Het vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die erop volgen als deze die aan het hotel op het Grieks eiland voorafgingen. In het verleden ontmoeten we een jongere Donna die volop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn te zijn. In het heden worstelt een zwangere Sophie met de afwezigheid van haar moeder.

Herkomst: VS / VK Duur: 114 minuten
Regie: Ol Parker Entree: € 6,00 (alleen contant)
Met: Amanda Seyfried, Lily James, Jessica Keenan Wynn, Andy Garcia, Julie Walters, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Colin Firth, Cher, Meryl Streep, Jonathan Goldsmith, Hugh Skinner, Alexa Davies, Anastasia Hille, Anna Antoniades en heel veel meer.
Extra: Vóór en ná de film een muzikaal optreden van Propulsic, zie hieronder.

Vrijdagavond 8 maart in Filmhuis Hofdael wordt een heerlijk feel-good-event, dat het hele weekend doorzingt in je hoofd. Dat wordt dus een geweldig weekend. Want! Dit vervolg op Mamma Mia! is vooral luchtig, muzikaal, positief, vrolijk, enerverend, leeftijdsloos en hartverwarmend. Hier moet je zeker heen met je vriendinnen, dochter, schoondochter, wellicht kleindochter, tante, buurvrouw, collega’s, nichtje, petekind, hockey-team, moeder, oma, vul maar in.
We maken van deze filmavond een heerlijke en vrolijke Ladiesnight, waar mannen ook welkom zijn. Voor alle dames staat er na de film een glas prosecco klaar, er zijn heerlijke vishapjes aangeboden door Vishandel van den Berg in Geldrop en het foyer-licht is dan gezellig ingekleurd; jij kunt de neiging om te zingen nauwelijks onderdrukken, al hoef je je voor ons niet in te houden! Mámma mia!!

EXTRA: Vóór en ná de film zingt het duo Propulsic gevormd door Femke en Dimphy uit Geldrop een aantal nummers van ABBA in de foyer!

LAAD HIER JE ACCU OP!

Gegevens

Datum:
vrijdag 8 maart
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Filmhuis Hofdael
Molenstraat 23
5664 HV, Geldrop Nederland

Organisator

Filmhuis Hofdael
E-mail:
info@filmhuishofdael.nl

Ontvang ons nieuws per mail

You have Successfully Subscribed!