123456

Dit is

Laden films

« Alle films

  • Dit event is voorbij.

Pieter Konijn

zondag 13 oktober / 11:00 - 13:00

€5

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Filminformatie

Australië / Verenigde Staten
Lengte: 95 minuten
Geregisseerd door Will Gluck
Met Domhnall Gleeson, Rose Byrne
Nederlandse stemmencast: Tommie Christiaan, Do, Joey Schalker, Jan Versteegh, Shelley Vol, Amy Vol, Lisa Vol, Cystine Carreon, Roué Vervee

Moderne verfilming van de kinderverhalen van Beatrix Potter. Het verhaal volgt een jong, opstandig konijn, Peter Rabbit genaamd, en de rivaliteit met zijn norse buurman Mr. MacGregor. Die rivaliteit is ontstaan wanneer Peter op zoek is naar een feestmaal van groentes in de moestuin van Mr. Macgregor, terwijl deze zijn tuin vrij van konijnen probeert te houden.

Uitgebreide filminformatie

Meer dan honderd jaar geleden verschijnt The tale of Peter Rabbit, een prentenboek over het opstandige en energieke konijntje Pieter. Er volgen nog vijf boeken, in 2018 is er dan de eerste lange animatiefilm gebaseerd op de legendarische kinderboekenreeks van Beatrice Potter.

Niemand minder dan Walt Disney toont in 1936 interesse in het verfilmen van de belevenissen van Pieter Konijn. Beatrice Potter moet er niks van weten, meer dan zeventig jaar later zijn de ondeugende streken van het konijntje en zijn familie toch op het witte doek te zien. Want Pieter Konijn mag er dan wel schattig uitzien, hij is het allesbehalve!

In de live-action animatiefilm Pieter Konijn volgen we de avonturen van het konijntje en zijn familie. De groenten uit de moestuin van de buurman zijn altijd het lekkerst voor konijnen, de buurman doet er alles aan om de konijnen uit zijn moestuin te houden. Maar zelfs stroomdraden rondom de moestuin houden het konijn en zijn vriendjes niet tegen. Wat volgt is ruim anderhalf uur herrie, heibel en rebelse slapstick.

Verwacht geen Beatrice Potter-achtige lieflijkheid en schattigheid, Pieter Konijn zorgt zeker wel voor filmplezier voor jong –vanaf een jaar of zes– én oud.

Prijs

Entree aan de kassa: € 5,00 (alleen contant)
Entree online: € 5,00 + € 0,29 administratiekosten per bestelling (ongeacht het aantal tickets)

Gegevens

Datum:
zondag 13 oktober
Tijd:
11:00 - 13:00
Kosten:
€5

Locatie

Filmhuis Hofdael
Molenstraat 23
5664 HV, Geldrop Nederland

Organisator

Filmhuis Hofdael
E-mail:
info@filmhuishofdael.nl

Ontvang ons nieuws per mail

You have Successfully Subscribed!