Laden films

« Alle films

  • Dit event is voorbij.

Rosa, de kleine bloemenfee

zondag 4 februari / 11:00 - 12:30

€6,50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Oorsprong: Denemarken, 2023
Geregisseerd door: Karla Nor Holmbäck
Met onder meer: Augusta Karen Gjerluf Mikkelsen, Katinka Krarup Munksnæs en Aske Bang; Ned. stemmem o.a.: Ida Verspaandonk, Amber Beishuizen, Edward Reekers, Trevor Reekers, Jannemien Cnossen, Aïden Maij

Rosa is een kleine onzekere maar plichtsgetrouwe bloemenfee die altijd alleen in haar rozenstruik heeft gewoond. Ze droomt er vaak van om een vriend te hebben, maar ze is overal bang voor en heeft het nooit aangedurfd om naar Zomerland te gaan om er een te ontmoeten. Op een dag kruist de coole en avontuurlijke vlinder Silk het pad van Rosa en ondanks hun verschillen worden ze meteen vriendinnen. Silk wil avonturen beleven in Zomerland en Rosa wil gewoon in haar veilige bosje blijven. Maar als Silk wordt ontvoerd door een kwaadaardige Stenen Trol, moet Rosa haar angsten loslaten en op een gevaarlijke reis gaan om haar beste vriendin te redden.

 

Gegevens

Datum:
zondag 4 februari
Tijd:
11:00 - 12:30
Kosten:
€6,50

Locatie

Kasteel Geldrop
Mierloseweg 1
Geldrop, NB 5662 KA Nederland

Organisator

Filmhuis Hofdael
E-mail
info@filmhuishofdael.nl