123456

Vanaf het begin van het nieuwe jaar zijn we u uitgebreider en regelmatiger gaan informeren over de activiteiten in Filmhuis Hofdael. Met deze nieuwe aanpak willen we trouwe bezoekers behouden en nieuwe bezoekers verleiden om naar centrum Hofdael te komen. Een overzicht.

Facebook

We zijn al een tijdje actief op Facebook, maar we ons daar actiever opstellen. Als u onze pagina een Like heeft gegeven ontvangt u regelmatig onze mededelingen op uw startpagina.

  • iedere film verschijnt als een ‘Evenement‘ waar u aan kunt geven of u erheen gaat en u kunt vrienden uitnodigen om ook te komen
  • tussendoor brengen we extra aankondigingen over films, aanbiedingen en weetjes
  • wilt u iets vragen? Dat kan door met ons een chat te starten vanaf onze Facebookpagina

Hoe kunt u ons helpen?

Uw Likes zijn fijn en een stimulans om door te gaan met onze nieuwsvoorziening. Nóg enthousiaster raken we als u berichten en vooral Evenementen deelt met u vrienden of hen uitnodigt voor de film. Dankzij u kunnen we nog veel meer mensen bereiken met ons filmaanbod.

Nieuwsbrief

Een ‘oudje’ maar dan wel in een nieuw jasje en met vaste regelmaat verschijnend. In de laatste week van de maand ontvangt u een overzicht van de films die de komende weken op de rol staan. Telkens voorzien van een korte introductie en een link naar de website om meer over de film te lezen. Iedere dinsdag rolt er een uitgebreider verhaal over de film van die week in uw mailbox zodat u zeker geen film mist!

Bent u al abonnee, maar heeft u allang niets ontvangen? Controleer dan ook eens of de nieuwsbrief als spam wordt gezien. We bouwen een archief op van oude afleveringen die zonder abonnement zijn te lezen. En wellicht ontdekt u dáár de ontbrekende nummers/

Hoe kunt u ons helpen?

Door vrienden, bekenden en familie te vertellen over die fijne nieuwsbrief en dat ook zij zich eenvoudig kunnen abonneren, onderaan op de website van het Filmhuis. Tip : stuur eens een nieuwsbrief door via de doorstuur-functie van uw e-mailprogramma.

Instagram

Als filmliefhebber kent u de kracht van het beeld. Dat is precies wat we met ons Instagramaccount willen bereiken; volgers triggeren met prikkelende stills uit films die in de filmagenda staan. Met Instagram willen bovendien een jonger- en smartphone-minnend publiek betrekken bij onze activiteiten en met andere filmhuizen in Nederland en Vlaanderen in contact komen.

Hoe kunt u ons helpen?

Als Instagram nog niet op uw telefoon of tablet staat, snel de app installeren en Filmhuis Hofdael volgen. Wel al op Instagram? Volg ons, Like onze foto’s en tag vrienden die u wilt attenderen op de film.

Reserveren

Tenslotte … we hebben voldoende plaats om u onaangekondigd te ontvangen. Wilt u een persoonlijk welkom krijgen bij het ophalen en betalen van het entreebewijs, maak dan een reservering voor het gewenste aantal zitplaatsen. Deze krijgt u dan via e-mail toegestuurd.

“Tot online en in Filmhuis Hofdael”

Ontvang ons nieuws per mail

You have Successfully Subscribed!