123456

Wat een heerlijke avond, 8 maart 2019 in Filmhuis Hofdael met de film Mamma Mia!-2 en de aankleding eromheen.
We zochten een gezellige opsteker voor de vrouwen van Geldrop én voor ons filmhuis en dat werd gevonden in Mamma Mia! – Here we go again. We gaven de afsluiting van de Internationale Vrouwendag 2019 kleur en niet op de laatste plaats dank zij de heldinnen van Filmhuis Hofdael!

We begonnen de avond met veel reserveringen en derhalve bemensten twee mensen een dubbele kassa om met succes opstopping te voorkomen, de zaal was aangevuld met extra stoelen, het duo Propulsic opende de avond met een prachtige vertolking van twee ABBA-nummers. De zaal vulde zich daarna met een grote groep mensen die zin hadden in een gezellige, sfeervolle avond.

Dan de opening door Berit met inleiding en een levendige verloting van drie ABBA LP’s (geschonken door een vrijwilliger) middels hele toepasselijke vragen. Nou daar gaat ie dan, bijna twee uur een film met een mager verhaal maar met veel sfeer, romantiek, dans en muziek natuurlijk.

Na de film stond een van de vrijwilligers klaar met een kar vol glazen met prosecco voor de vrouwen, het zangduo stond in de startblokken voor nog vier ABBA-nummers, de super vishapjes van vd Berg werden zeer gewaardeerd en de bezoekers die we spraken waren stuk-voor-stuk enthousiast over de sfeer en de succesvolle avond.

Wat een heerlijke, vrolijke, opbeurende avond.

Ontvang ons nieuws per mail

You have Successfully Subscribed!