Bohemian Rhapsody op De Gulberg

9 of 23 augustus 2019
Informatie

VOLGEBOEKT

Alle 750 toegangsbewijzen zijn verdeeld. Evenals de 100 plekken op de wachtlijst.

Zijn er na 31 juli nog niet-opgehaalde polsbandjes beschikbaar, dan wijzen we deze toe aan mensen die op de wachtlijst staan.

Hetzelfde geldt voor tussentijdse afmeldingen door één of meer van de “Lucky 750”.

*** PERSBERICHT ***

Waar tot in de jaren zeventig het afval uit grote delen van het land werd gestort op een terrein van 50 hectare, is een natuur- en recreatiegebied verrezen met De Gulberg als letterlijk hoogtepunt. Op de heuvels van het nieuwe Landgoed Gulbergen, op de grens van Nuenen en Geldrop-Mierlo, uitkijkend op de skylines van Eindhoven en Helmond, vertoont het Geldropse Filmhuis Hofdael er een topfilm; Bohemian Rhapsody, de succesfilm over de rockband Queen en haar frontman Freddie Mercury.

“Zelden zal Filmhuis Hofdael grotere hoogten bereiken dan met dit buitengewone filmspektakel.” – Renny de Bruyn, voorzitter Filmhuis Hofdael

Op vrijdag 9 augustus (reservedatum 23 augustus) bent u vanaf 19:30 uur welkom om met deken, kussen of lage tuinstoel de beklimming aan te gaan en tot de aanvang van de film, kort na zonsondergang, te genieten van het uitzicht en een hapje of drankje van de aanwezige horecavoorzieningen. Mensen die slecht ter been zijn, kunnen gebruik maken van de golfkarren die hen naar boven en weer beneden vervoeren.

GRATIS FILM KIJKEN

De toegang tot dit unieke evenement is gratis, maar het aantal bezoekers dat we kunnen toelaten, is beperkt tot 750. Op www.filmhuishofdael.nl kunt u per e-mailadres maximaal vier tickets reserveren. In de bevestigingsmail leest u waar u de gereserveerde polsbandjes – uw toegangsbewijs! – kunt ophalen.

GROEN EN SCHOON

Help mee van deze filmvoorstelling een schone gebeurtenis te maken. Laat indien mogelijk de auto thuis en kom bij voorkeur per fiets naar de locatie Gulberg 9 te Nuenen (zie Google Maps). Er zijn op het filmterrein toiletten aanwezig. Laat na afloop geen rommel achter op het terrein, we willen niet dat het weer een vuilnisbelt wordt.

“Het unieke podium dat Landgoed Gulbergen biedt met haar voormalige stortplaats, zal deze speciale avond een onuitwisbare indruk achterlaten bij het filmkijkend publiek!” – Nathalie van Zeeland-Roumen, manager Landgoed Gulbergen

CONTANT BETALEN

De horecavoorzieningen kunnen geen pinbetalingen ontvangen. Neem daarom contant geld mee. We gaan vlak voor aanvang van de film met de pet rond, waarmee u uw financiële waardering voor de film en dit initiatief kunt laten blijken.

HET WEER

We zijn zeer afhankelijk van de weersomstandigheden op De Gulberg. We hopen dat we van 23 augustus als uitwijkdatum, geen gebruik hoeven te maken. U ontvangt per e-mail eventuele wijzigingen in het programma!

Mis deze historische gebeurtenis niet. Tot ziens op De Gulberg!

“Voor de vrijwilligers van Filmhuis Hofdael is er geen berg te hoog en door bergen werk te verzetten en op de toppen van hun kunnen te presteren, maken zij deze fantastische filmmanifestatie voor u mogelijk.” – Renny de Bruyn, voorzitter Filmhuis Hofdael

Over Landgoed Gulbergen

Landgoed Gulbergen is het unieke regionale recreatiegebied gelegen in de gemeenten Nuenen en Geldrop-Mierlo en gelegen tussen  Eindhoven en Helmond. In het hart van dit landgoed is een voormalige stortplaats gehuisvest. Deze voormalige stortplaats is 60 meter hoog (boven NAP) en biedt naast golf en mountainbike tal van andere recreatieve mogelijkheden. Vooruitlopend op de definitieve ontwikkelingen wil Landgoed Gulbergen daarom het publiek, de regiobestuurders en de omgeving kennis laten maken met de mogelijkheden die dit unieke gebied biedt.

Over Filmhuis Hofdael

Sinds 2014 presenteert het Geldropse Filmhuis Hofdael jaarlijks een programma met ruim dertig films voor jong en oud. Gerund door een groot team van betrokken vrijwilligers, weten zij een steeds groter publiek te bereiken op de vrijdagavonden (volwassenen) en zondagochtenden (kinderfilm). Het filmhuis vertoont gedurende het seizoen de films in Centrum Hofdael en in de zomermaanden op het Cultuurplein ervóór.

Filmhuis Hofdael
Molenstraat 23
5664 HV Geldrop
T. 040 286 9119
E. info@filmhuishofdael.nl

Privacy statement

Onze nieuwsbrief ontvangen?

* indicates required