Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Geen film, wel theater

De Weeffabriek Molenstraat 23, Geldrop

Let op. Vanavond geen film in de kleine zaal, maar de voorstelling 'De Prinses op de erwt' door Theater Drop. Tickets via De Weeffabriek.

Ali & Ava

De Weeffabriek Molenstraat 23, Geldrop

De onderwijsassistente Ava is zopas gescheiden van haar gewelddadige echtgenoot. Ook de jongere Ali heeft een scheiding achter de rug, al verbergt hij dit voor zijn familie door nog met zijn ex samen te hokken. Als Brit met andere roots zet hij zich in voor de Aziatische gemeenschap in de Engelse stad. Ali en Ava ontmoeten elkaar en ervaren hetzelfde gevoel van eenzaamheid. Maar hun ontluikende liefde druist in tegen de verwachtingen van hun familie en vrienden.

Koop Tickets €7.00 40 tickets beschikbaar

Ook Muizen Gaan naar de Hemel

De Weeffabriek Molenstraat 23, Geldrop

Na een ongelukkig ongeval komen een jonge muis met een sterk karakter en een nogal teruggetrokken vossenjong in de dierenhemel terecht. In deze nieuwe wereld moeten zij zich ontdoen van hun natuurlijke instincten en op reis gaan naar een nieuw leven.

Koop Tickets €5.00 29 tickets beschikbaar

Madres Paralelas

De Weeffabriek Molenstraat 23, Geldrop

Janis en Ana ontmoeten elkaar in het ziekenhuis waar beiden op het punt staan te bevallen. De vrouwen hebben gemeen dat ze single zijn en niet bewust zwanger wilden raken. Terwijl Janis klaar lijkt voor het moederschap is de jongere Ana, nog in haar tienerjaren, doodsbang voor de toekomst. De uren voor de bevalling brengen de dames samen door waardoor ze op korte tijd een hechte band scheppen. Deze heeft een impact op hun verdere levens.

Koop Tickets €7.00 40 tickets beschikbaar

Un Monde

De Weeffabriek Molenstraat 23, Geldrop

De jonge Nora gaat naar een nieuwe school, waar ook haar broer Abel les volgt. Ze ontdekt dat Abel er gepest wordt, maar hij wil dat ze er niets over zegt. Haar vader daarentegen maant haar aan om stappen te ondernemen. Nora raakt verscheurd tussen de wil om te helpen en de drang om zich te integreren in haar nieuwe school.

Koop Tickets €7.00 30 tickets beschikbaar